FITSMIND COACH

Få kroppen og sinnet du ønsker med din egen Personlige Coach. 

 
 
Screen Shot 2017-04-16 at 13.21.54.png
 

 

Din 8 ukers skreddersydde MAP (Mental og fysisk) treningsguide skapt og fulgt opp av din dedikerte Coach som vil forbedre ditt tankesett og din fysiske styrke. 

 

 
 
 

Screen Shot 2017-07-26 at 18.53.29.png

Mental trening gjort enkelt

Mentaltrening, bevissthets-meditasjon og visualisering kan virke som store emner, og det er de! Og derfor bestemte vi oss for å forenkle det - ved bruk av korte animasjonsklipp før du starter treningsøkten.

 
Screen Shot 2017-04-16 at 13.25.55.png

Jobb med de beste i bransjen

Vi har håndvalgt de beste trenerne i bransjen for å hjelpe deg å nå dine mentale og fysiske mål, enten det er å forbedre deg innenfor sport eller å få indre selvtillit på samme tid, eller å øke produktiviteten din og redusere stress imens du går ned i vekt. 

Hver trener har, i tillegg til å være kvalifisert, passert tester på emosjonell intelligens og er veldig egnet til å støtte deg på veien til å nå dine livs mål. 

Treneren din vil alltid være ved din side og jobbe med deg - hjelpe deg med å bestige ditt indre fjell og bli den beste versjonen av deg selv. 

 

 

ANNIKEN

Sted: Oslo, Norge

Språk: Norsk, Engelsk 

Spesialitet: Positiv selv-prat, vekt nedgang, bygge muskler, bygge resiliens, crossfit 

Med mange års erfaring som en kvalifisert personlig trener, etterfulgt av en grad innenfor ernæring er Anniken en av trenerne Fitsmind har mest tillit til. 

"Jeg er en lidenskapelig og motiverende trener og jeg elsker virkelig det jeg driver med! Min største glede er å kunne hjelpe andre med å nå sine mål. Av denne grunn ønsker jeg alltid å være oppdatert på den nyeste forskningen tilgjengelig for å utvikle meg selv som trener, men viktigst av alt  for å kunne tilby kundene mine den beste treningen mulig. 
Som trener er jeg løsningsorientert, engasjert og kreativ. Dette er en utrolig jog som gir meg masse energi og tilbake vil jeg motivere og inspirere deg og hjelpe deg å elske å trene og utvikle sinnet."

RANNVEIG

Sted: Tromsø, Norge

Språk: Norsk, Engelsk  

Spesialitet: Forbedre selv-tillit, vekt nedgang, muskel bygging 

Som en av Fitsmind's første trenere har Rannveig alltid levert kundene de absolutt beste MAP treningsplanene. Her er det Rannveig vil si: 

"Jeg er lidenskapelig interessert i hvordan sinnet og kroppen fungerer sammen og hvordan vi kan  bruke det til vår fordel for å virkelig kunne bli gode på hva enn vi ønsker i livet - så lenge vi ønsker det sterkt nok. 

Min store lidenskap i livet er fitness og å få folk i form både mentalt og fysisk og siden jeg er en veldig nysgjerrig person ønsker jeg alltid å lære mer. Jeg er en personlig trener og en sertifisert ernæringsfysiolog fra AFPT i tillegg til å være sertifisert i skjellet trening (Osteoblast). 

Som trener sikter jeg alltid på å utvide kunnskapen min og mitt hoved-motto i livet er "Alltid vær sulten!"


TONJE

Sted: Oslo, Norge

Språk: Norsk, Engelsk 

Spesialitet: Mental trening, resilient bygging, forbedre idrett, muskel bygging 

Som en sertifisert mental trener er Tonje en lidenskapelig mental helse talsmann og en opinions-leder på sosiale medier som inspirerer kvinner til å være sterke, tøffe og trygge på seg selv. 

 

"Takknemmelighet gir deg mulighet til å være i en fredelig og lykkelig tilværelse. Ingen mennesker, ingen steder og ingen gjenstand har makt over oss, fordi "vi" er de eneste tenkerne i sinnet vårt. Når vi skaper fred og harmoni i sinnet vil vi finne det samme i livet. 

I løpet av din MAP guide vil jeg utfordre deg til å være modig, annerledes og upraktisk. Du er unik og sterk og hvis du ikke trot det nå vil jeg hjelpe deg å finne din indre kjærlighet. Jeg ønsker at du skal lykkes mer enn noe annet, og dette er det som bygger meg opp, så jeg stopper ikke før vi får deg til topps"

Screen Shot 2017-07-26 at 18.50.56.png

Hvordan funker det?


 
 
 

Vær den neste store Viljestyrke Endringen


 
 

AMY

"Nå for tiden er det som om alt handler om hvordan man ser ut og ikke om hvordan man føler seg på innsiden. Dette gjør meg opprørt fordi de viktigste av alt er at vi elsker oss selv og kroppene våre og at vi behandler dem med respekt. Jeg elsker å gjøre MAP treninger fordi de forbedrer meg fra innsiden i tillegg til utsiden, og jeg er så fornøyd med hvordan jeg har fått forbedret fokus, selvtillit og resultater i livet"

- Amy, Nederland


Meld deg på for å forbedre din kropp-sinn velvære


Din MAP guide & Personlige Trener

7 DAGERS GRATIS PRØVETID

✓ Din egne personlige trener som er dedikert til å hjelpe deg å nå dine mål (chat & video)    

✓ 100% skreddersydd mental & fysisk trenings plan  

✓ Stemme-guided visualiserings øvelser før trening             

✓ Stemme-guided meditering etter trening

✓ Daglige mentale trenings oppgaver                      

✓ Hviledags mål visualiserings økter 

✓ Trenings program basert på dine resultater & tilbakemeldinger fra treneren din  

* 100% pengene tilbake om du ikke er fornøyd


Screen Shot 2017-05-16 at 10.05.09.png

Screen Shot 2017-04-16 at 13.33.35.png

Kjenner du en inspirerende trener? 

Vi er stolte av å kun jobbe med de absolutt beste trenerne i bransjen. De inspirerte, dedikerte og kreative opinions-lederne som endrer hele spillet. 

Kjenner du noen som dette? Da ønsker vi gjerne å komme i kontakt med den treneren!