EXCLUSIVELY AVAILABLE IN NORWAY ONLY

"Oh no, dette er så langt unna min komfort-sone som det går an!" "Klarer jeg dette!?"

Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene. Men ikke vær redd, redselen din vil snart være borte når lysene blir dempet og en stemme guider deg effektivt gjennom en hel Fitsmind MAP Camp.

 
 

Dette er en sterk opplevelse for mange, hvor vi tar i bruk visualisering og mediteringsprinsipper brukt av toppidrettsutøvere og Olympiske atleter i mange år, for å forbedre og styrke deg innvendig både prestasjonsmessig under trening men også for å utvikle deg mentalt fra innsiden.

Vibeke Skofterud er en del av Fitsmind og kommer til å fortelle om sin bakgrunn med mental trening og hvordan du kan ta dette i bruk i din egen hverdag - hun kommer også til å pushe deg gjennom hele treningen som en av Trenerne!

 
 

Fitsmind har jobbet tett side om side med profesjonelle trenere, forskere og topp-atleter de siste 2 årene for å kunne levere deg den beste treningsopplevelsen. MAP (Mental and Physical) teknikken vår er basert på både studier og forskning fra flere institusjoner. Vår Fitsmind MAP Camp består av 5 minutter visualisering, etterfulgt av 30 minutter HIIT styrketrening hvor du bruker kun din egen kroppsvekt, og avsluttes med 10 minutter restitusjons-meditering for å virkelig levere deg den ultimate treningsøkt for både kropp og sinn.

Vi er en gruppe som er lei av en overfladisk trenings-industri som er hovedsakelig fokusert på den ytre endring av hvordan man ser ut, og som overser den aller viktigste delen for å oppnå resultater, glede og selvtillit: Hodet.

 
 

Vi samler folk med lik målsetning og som forstår viktigheten av det mentale aspektet både i trening men også i livet. Vi forbedrer folks selvtillit og respekt for seg selv, og om dette er noe du er interessert i, er du mer enn velkommen til å joine oss denne dagen på en super MAP Camp!